Spomienky vo fotkách

Square

Fotografie vo svojich rukách. V albumoch. Aj ty to zbožňuješ prezerať si staré albumy? Pozerať na ľudí ako sa zmenili časom? Ako zub času zapôsobil na tvojich blízkych? Čím sú starší, tým sú krajší? O niektorých by sa dalo aj to povedať. Niektorí sa menia k lepšiemu, iní k horšiemu. Ťažko povedať, čím to je. Časom sa však každý zmení a fotografie túto skutočnosť vedia perfektne zachytiť. Najlepšie sú také fotky, ktoré sa odfotia na tom istom mieste s rovnakými osobami, no vidno ako sa za ten čas neskutočne zmenili. Je to veľmi milá spomienka na časy dávno minulé. Spomínane na ne isto s láskou v srdci a bázňou na perách. Pričom sa nám vynárajú nádherné spomienky na náš život, ktorý sme v tom čase prežívali. Osobitný príbeh každého človeka. Aj o tom je život.

photographer-428388_1920

Pamätáš si tie časy, keď si s filmom z fotoaparátu utekal do maličkého obchodíku, kde sa dávali tlačiť fotografie? Kde to pominulo? Ale sa to zmenilo, že? Dnes ti stačí, keď si na internete nájdeš tlač fotografií fotkyzababku.sk a máš postarané o vytlačenie. Z pohodlia domova. Z tepla obývačky. Nemusíš nikam chodiť. Nikam sa trepať. Žiadne obliekanie, chodenie. Je to fakt jednoduché ako facka. Nič nikam nosiť nemusíš. Všetko spravíš z domu a potom ti to aj do domu príde. Rovno domov. Doručenie bez starostí, stačí, že budeš doma a môžeš si to prevziať. Prípadne si to môžeš dať doručiť aj do roboty. Kam len chceš. Aj babičke a tá to za teba preberie. Vyvolanie fotiek naozaj nebolo nikdy jednoduchšie.

pictures-630378_1920

Fotky prezradia o nás veľa. O tom, či sa cítime šťastne alebo nie. Keď si pozrieme danú fotografiu, tak sa nám hneď vynoria spomienky na to ako sme sa v daný okamih cítili. Čo sme práve prežívali a prečo sme sa v danom okamihu tvárili tak ako sme sa tvárili. Bez fotiek, ktoré tu po nás zostanú, by to nebolo ono. Dodávajú nám nádej, že tu niečo po nás zostane. Aspoň aká taká spomienka.